SENTENCE COMPLETION WITH APPROPRIATE WORD

  • Post category:English
  • Post last modified:

ENGLISH-SENTENCE COMPLETION WITH APPROPRIATE WORD

1. Babies_____ when they are hungry.
A. cry
B. cries
C. are crying
D. cried
ANSWER: A


2. Sorry, you can’t borrow my pencil. I___ it myself.
A. was using
B. using
C. use
D. am using
ANSWER: D


3. She____ the piano very well.
A. will play
B. plays
C. play
D. playing
ANSWER: B


4. For dinner last night we____fish and chips.
A. had
B. are having
C. have had
D. will have
ANSWER: A


5. What time______
A. the train leaves?
B. leaves the train?
C. is the train leaving?
D. does the train leave?
ANSWER: D


6. If it’s sunny tomorrow, maybe we ____go to the beach.
A. don’t go

B. went
C. will go
D. go
ANSWER: C


7. The phone_____ . can you answer it, please?
A. rings
B. ring
C. is ringing
D. rang
ANSWER: C


8. They___their new car two weeks ago.
A. have bought
B. bought
C. buy
D. will buy
ANSWER: B


9. My brother_____football in the same club as me.
A. plays
B. played
C. is playing
D. play
ANSWER: A


10. Two children and one adult ____in a fire last night.
A. will die
B. have died
C. are dying
D. died
ANSWER: D


Pages ( 1 of 14 ): 1 23 ... 14Next »

Leave a Reply